Portánkon 2 különálló házban várjuk vendégeinket.
A nagyobbik ház
két egymással egybenyitható lakrészből áll. Az egyik részben 5-6 főt tudunk kényelmesen elhelyezni, egy 2 ágyas és egy 3 ágyas szoba, valamint tágas konyha és fürdőszoba wc-vel, zuhanyzóval található benne.

A másik lakrészben egy 2 ágyas szoba és egy gyerekszoba van emeletes ággyal, minikonyha, és zuhanyzós wc-s fürdőszoba található, ez a lakrész 4 személyes. A konyhákban minden szükséges felszerelés megtalálható, a szobákban kábeltévé rossz idő esetére.

Ezt a vendégházat adottságai miatt együtt érkező nagyobb családok, baráti társaságok, 2 ismerős család részére ajánljuk. Az ár természetesen a vendégek számától függ, de főszezonban és a hosszú hétvégéken a legkisebb fizetendő ár (akár 6 személy esetén is!) 27.000 Ft/éj.

Kisebb társaságok részére márciustól novemberig egy külön 4 személyes apartman is várja vendégeinket az idei szezontól.
Az apartmanban egy nagyszoba, valamint egy kisebb szoba található, mindkettő franciaággyal. A parasztmennyezetes ház fenyőbútorokkal van berendezve.
Konyha, zuhanyzó, wc, a hűvösebb napokon cserépkályha szolgálja a vendégek kényelmét.

Az apartmanok előtt külön terasz, asztallal, padokkal. A házakat nagy zöld terület veszi körül, árnyat adó fákkal, virágokkal, nagy zöld gyepterülettel, ahol jókat lehet focizni, vagy kosárlabdázni. A gyerekek számára egy kis paradicsom a nagy udvar, ahol jókat bújócskáznak, a magaslesről kémlelik a vidéket, vagy az egyéb játékokat (hinta, homokozó) veszik birtokba.

A kellemes nyári estéken mi sem hangulatosabb, mint egy kellemes tűzrakás, szalonnasütés az erre a célra kialakított szalonnasütőhelyen. A telken még megtalálható a régi tóka, amit az őrségi ember állatok itatására használt. Most a tavacskát halak népesítették be és gyönyörű tavirózsák. Kellemes a partján üldögélni, olvasgatni, beszélgetni.

A domboldalra kiülve a szomszédos szerekre - Felsőszerre Papszerre is nagyon szép kilátás nyílik.
Nyáron és hosszú hétvégéken a ház csak egyben kiadó 8-9 fő részére.

Szezonvégi akciónk:

Ha Ön és családja, barátai (legalább 6 fő) november 1. és március 15. között eltöltenek nálunk egy hétvégét, vendégeink egy finom dödöllére és egy mézespálinkára!


Ár:

4000Ft - 4500Ft (fő/éjszaka)


Szép-kártya elfogadóhely!


Szolgáltatásaink:

Tűzhely - Hűtőszekrény - Fagyasztó - Mikrohullámú sütő - Kávéfőző - Teafőző - Étkészlet - Edénykészlet - Evőeszköz - Mosógép - Hajszárító - Vasaló - WC - Kerti bútor - Zárt Parkoló - Fűtés - Szalonnasütő - Gyerekfelügyelet - Házikert - Tájjellegű ételek - Gombászás - Ágynemű