Kedves Látogató!

Vendégeink elégedettségét a vendégházban elhelyezett vendégköny sok-sok kedves bejegyzése őrzi. Álljon itt néhány közülük:

Kedves Éva!
Az emberek többsége órákat tölt el az utazási irodákban, hogy megtalálják a nyugalom és békesség szigetét.
Teszik ezt azért, mert fogalmuk sincs, hogy van Szalafőn egy VENDÉGMARASZTALÓ PORTA!
A szép szavaknál talán beszédesebb az, hogy mi már a második szilveszterünket töltöttük itt! Ez sok mindent elárul.
Köszönjük nektek Éva!
A Nagy család Szegedről

Kedves Vendégmarasztaló Porta!
A név kötelez szokták mondani, nálatok ez valóban így is van. Gyorsan eltelt ez a hét, közben megtapasztalhattuk a ház vendégszeretetét, finom ételeit, pálinkáját.
Jó volt ellesni Zsuzsa nénitől a réteskészítés fortélyait, még van mit tanulni. A Gyurival közösen szedett gombát, és az abból készített finom ételeket Évának hálás szívvel köszönjük.
A mielőbbi viszontlátás reményében szeretettel és tisztelettel:
Várdai család Siófokról

Köszönjük
Az elmúlt néhány évtizedben bejártuk e kis ország meg a Nagyvilág sok sok nevezetes helyét, de kevés olyan helyre emlékszünk, ahol ilyen kedvesen és ilyen jó ételekkel fogadtak bennünket. Az Őrség különleges, az emberek csodálatosak. Nagy kár lett volna kihagyni. Most már azon gondolkodunk, hogy mikor jöjjünk ide vissza.
Hajba Antal - kenu világbajnok
Koltai Gusztáv
Borsos Tamás
Novotny György

Csak annyit tudunk mondani, hogy a legjobb kirándulást töltöttük itt az Őrségben. Egy pár helyen már megfordultunk, de ilyen kedves vendégszeretetben még nem volt részünk. A rossz idő ellenére egész héten úton voltunk, és még így is sok látnivaló vár ránk a jövőben. Mindent nagyon szépen köszönünk.
Balázs Endre és Bakos Éva Mindszentről

Kedves Vendéglátóink!
Köszönjük, hogy itt tölthettünk egy csodálatos hetet! Nagyon jól éreztük magunkat. A vendéglátás mindent felülmúlt. Reméljük a nagy távolság ellenére még visszatérünk!
A Blahó család Berettyóújfaluból

Állj meg vándor vidd hírül a bel és külhoniaknak, hogy Magyarországon van egy édenkert, ahol a vendég szinte családtag, ahol a porták szívesen látott jövevénye vagy, ahol nem szükséges vijjogó riasztókat felszerelni, ahol a gyógyszereidet nem kell elővenni a táskádból, mivel csend és nyugalom, friss levegő vesz körül, ahol a magyaros vendégszeretet és a magyar konyhaművészet nem frázis, hanem valóság.
Ez az Őrség!
Nem kívánjuk részletezni, amit e pár napban kaptunk - csak így egyszerűen mindent nagyon szépen köszönünk, további jó egészséget és erőt kívánunk, tartsanak meg jó emlékezetükben, mivel mi is így teszünk. Reméljük a viszontlátást!
Szabóné Éva Szabó Márton Vácról

Már nyolc éve vágyódtunk ide az Őrségbe, tervezgettük, hogy eljövünk. Nem csalódtunk! Csodálatos vidéket és kivételesen kedves embereket találtunk itt. Nagyon élveztük az egy hetet, amit itt töltöttünk.
Isteni volt a vacsi, meleg, otthonos a ház, minden tökéletes volt. Kár, hogy nem tudtunk még többet beszélgetni. Köszönünk mindent!
Selmeczi Zoltán és neje

Többször voltunk itt, de a vendéglátás mindig maximális. Köszönjük a sok figyelmességet és kedvességet!
Steinerné Zsömbör Mária és családja

Néhány napot töltöttünk az Őrségben. Biciklivel bejártuk a környéket. Hallottunk róla, de most meg is tapasztaltuk, milyen fantasztikus vidék a mindig friss levegőjével, buja növényzetével, gazdag állatvilágával.
Örülünk és külön szerencsének érezzük, hogy Szalafőn sikerült szállást találnunk, csörgőszeren a Vendégmarasztaló Portán.
A háziak figyelmességükkel, vendégszeretetükkel felejthetetlenné varázsolták számunkra ezt az élményt. nagyon köszönünk mindent!
Ferenczy Anna és Tamás

Várakozásainknak messze meghaladva volt részünk vendégszeretetben, természeti szépségekben és gasztonómiai élményekben.
Mindent nagyon köszönünk az egész családnak, mielőbb szeretnénk visszatérni.
Tabler János és családja

Köszönjük a vendéglátást és a figyelmességet. Olyan valamit kaptunk Önöktől, amire mindig szívesen fogunk visszaemlékezni.
Minden emléket haza fogunk vinni, hogy ha már megkopnak, megint itt legyünk.
Varga András, Klubecz Ildikó

Romantikus ház, tiszta szobák, vendégszerető vendéglátók, a napozószekér, a sült szalonna íz, na és a ház pálinkája MIND MIND arra ad okot, hogy visszatérjünk HAMAROST!
A motoros quartett